Over ons

Onze impact met A3’s 

Planning en control binnen organisaties wordt aanzienlijke effectiever en toegankelijker en kost veel minder tijd, dan met klassieke meerjaren en jaarplannen.

Waarom MijnA3 

Wij helpen vakmensen maximaal in hun kracht te komen en blijven, met zo weinig mogelijk afleiding en rompslomp daar omheen.

Ons team

Kees Kolff | ZorgSteedsBeter
Manager, directeur, coach en adviseur in de industrie: dat is mijn achtergrond. Daarbij komt ruim 25 jaar specialisatie in Lean denken en doen. Lean trekt mij aan omdat je op een heel simpele manier tot resultaten komt. De kunst is om het ook simpel te houden en iedereen er bij betrokken te krijgen. Laat het in beweging krijgen van mensen nu net mijn sterke punt zijn. ck@zorgsteedsbeter.nl.

Mauk van Heemstra | ZorgSteedsBeter

Mij drijft het met elkaar in verbinding brengen van de  essentie van (zorg)organisaties en de talenten van medewerkers.  ‘Lean’ vind ik daartoe een dagelijks feest, met telkens nieuwe verbetermogelijkheden, met zelfs Zen als inspirerend fundament. Wat helpt is mijn gevarieerde ervaringen als directeur, manager, coach en adviseur in bedrijfsleven, overheid en zorg. De kostbare zorg in Nederland gaat mij aan het hart .mvh@zorgsteedsbeter.nl

Netwerkpartners

Gaandeweg groeien onze netwerkpartners, die in onze lijn op sectoren gespecialiseerd zijn om A3-implementatie te begeleiden. Benader ons om jouw sector-specifieke begeleiding te vinden via info@mijnA3.nl

Over MijnA3

Wij kwamen op ‘MijnA3’ vanuit onze Lean coaching praktijk via ‘SteedsBeter’. A3’s zijn één van de instrumenten uit de Lean gereedschapskist. Specifiek bij jaar en beleidsplannen ontdekten wij dat de standaard Lean A3-benadering nog steeds voor velen ingewikkeld is om praktisch handen en voeten te geven als het om de strategische planning en control-control-cyclus gaat binnen organisaties. Met www.MijnA3.nl maken wij dat voor iedereen eenvoudig op een manier dat je nooit meer anders wilt.