Over ons

Onze impact met MijnA3 en A3 methodiek

Planning en control binnen organisaties wordt aanzienlijke effectiever en toegankelijker en kost veel minder tijd, vergeleken met de klassieke meerjaren- en jaarplannen. MijnA3.nl online portal is voor iedereen bereikbaar en toegankelijk!

Waarom MijnA3?

Wij kwamen op MijnA3’ vanuit onze ervaring met team- en organisatie-coaching en strategische advisering, en vanuit ‘Lean denken en doen’. A3 methodiek is oorspronkelijk een Lean instrument. De standaard A3-benadering en tooling blijkt voor veel organisaties nog steeds te complex voor een praktische implementatie van planning en control-cyclus (PDCA).

MijnA3 maakt planning en control voor iedereen overzichtelijk, eenvoudig en effectief.

Ons team

Maartje van Trigt | InVerbindingZijn

Ik heb als adviseur, procesbegeleider en coach veel ervaring opgedaan in het onderwijs en de zorgsector. Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling van mensen en hun verbinding met elkaar, vooral binnen het sociale domein. Mijn kennis van psychiatrie en psychologie, gecombineerd met methoden en theorieën (o.a. Deep democracy, model teamontwikkelruimte, Zijnsorientatie, etc.) helpt me om snel de kern van problemen te doorgronden en patronen te doorbreken. Bij grote organisatieveranderingen start ik met verbinden, ontdekken wat er al werkt en middels een analyse komen tot samenhang. Verder geniet ik ervan om met medewerkers te werken in diverse rollen, hun kwaliteiten te ontdekken en een omgeving te creëren waarin deze optimaal tot hun recht komen. Verbinden op alle lagen is mijn passie en kracht. Het versterken van strategisch leiderschap met deskundigheid op zowel veranderkundig als onderwijskundig gebied, ervaar ik als een waardevolle combinatie om van betekenis te zijn.

InVerbindingZijn

Na 20 jaar in diverse sectoren te hebben gewerkt, heb ik InVerbindingZijn opgericht, met de missie om het sociale domein toekomstbestendig te maken.

Methodisch en Cyclische Werken

Samen met organisaties en collega's heb ik het concept van Methodisch en Cyclisch Werken ontwikkeld, waar "continu leren en verbeteren" centraal staat. Methodisch en Cyclisch Werken is reeds een succes bij meerdere zorg- en onderwijsorganisaties met resultaten op het gebied van Leiderschap, Eigenaarschap, Commitment, Borging en expertise in de volle breedte van de organisaties.

MijnA3

Mail mij op: maartje@inverbindingzijn.com

Arjen van Trigt | InVerbindingZijn

Ik ben positief, gedreven en betrokken en denk altijd in mogelijkheden en ideeën. Een analytische geest en zeer ruime ervaring in diverse rollen en bedrijven in de Telecom, IT en zakelijke dienstverlening benut ik om nieuwe business te ontwikkelen en het begrijpen en vertalen van wensen van klanten naar bruikbare oplossingen en toepassingen.

Mens centraal stellen

Mijn belangrijkste drijfveer is dat mensen blij en enthousiast worden van dergelijke toepassingen en werkelijk worden ondersteund in hun werkzaamheden en dat organisaties kunnen verbeteren in hun effectiviteit en kwaliteit en resultaten. In de zorg en onderwijs branche maakt al veel gebruik van technologie, en met succes. Mijn visie is echter dat er nog veel ruimte is voor verbetering in het gebruik, toegankelijkheid en het 'echt' ondersteunen van mensen, teams en organisaties.

MijnA3 online portal

Het opstellen, borgen en monitoren van jaar-, project-, en persoonlijke plannen is bij vele software oplossingen complex en vergt veel tijd tijd voor organisaties. MijnA3.nl is de uitzondering: snel, eenvoudig en overzichtelijk en voor iedereen. In 10 stappen is een jaarplan opgesteld met hierin Missie, Visie, Doelstelling, Acties en aanpak voor realisatie die past bij de organisatie of het team, gereed binnen enkele uren. Een jaarplan staat helder, overzichtelijk en kleurrijk op slechts één A3-poster. De jaar/project/persoonlijke plannen deel je met elkaar binnen de online portal van MijnA3 of print het uit als Jaarplan poster. Bij vragen of opmerkingen over MijnA3 portal.

Mail mij op: arjen@inverbindingzijn.com

Netwerkpartners

Met een mooie groep mensen en partners trekken wij samen op voor advies, ondersteuning en implementatie van MijnA3 en Methodisch en Cyclisch Werken.Gaandeweg groeien onze netwerkpartners, die in onze lijn op sectoren gespecialiseerd zijn om A3-implementatie te begeleiden. Benader ons om jouw sector-specifieke begeleiding te vinden via mail@inverbindingzijn.com

Denise van Kampen

Jacqueline Engelen

Ria van Dinteren

Jarcine Spaander

Belinda de Man